Prins & Schox
Prins & Schox

Werken bij Prins & Schox

Je thuis voelen, goed in je vel zitten en doen waar jij goed in bent. Dat vinden we belangrijk. Dan werk je niet alleen zelf met plezier, maar breng je ook onze klanten het plezier. Ontdek nu je kansen!

Wij bieden een fijne job in een dynamische, servicegerichte werkomgeving, waar initiatief en eigen inbreng worden gewaardeerd. Je maakt deel uit van een organisatie die voortdurend streeft naar verbetering, en waar de ziel van het bedrijf zich weerspiegelt in het teamgevoel en de interactie tussen alle collega’s.

Fulltime of parttime • Vaste vrije dagen • Goed materiaal • Baanzekerheid

Hoe werken wij?

Persoonlijke aandacht geven, plezier hebben in je werk en doen wat je belooft. Dit is waar we voor staan. Ook willen we dat je echt jezelf bent en jezelf ontwikkelt.

We werken samen aan het leveren van pakketjes en pallets in allerlei maten en op de meest bijzondere plekken. We zorgen dat alle orders gepickt zijn en de nieuwe goederen zijn opgeslagen. Hierbij leiden we alles in goede banen. Is de dag ten einde? Dan kijken we hier samen met een goed gevoel en vol plezier op terug.

Nieuw of ervaren?

Ben je nieuw in de logistiek? Of heb je al ontzettend veel ervaring? Werk je het liefst vier dagen? Of misschien ’s nachts? Bij Prins & Schox vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. We staan dag & nacht klaar voor onze klanten, dus er is altijd wel een baan die bij je past. Samenwerken is voor ons de sleutel tot succes en samen zorgen we ervoor dat alles geleverd wordt. Als het niet lukt is er altijd wel een collega in de buurt om je te helpen. Neem contact op om te kijken wat mogelijk is.

Join team Prins & Schox, solliciteer!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Prins & Schox mag mijn gegevens bewaren en benaderen voor vacatures